Bilant 2018

Inca nu-mi vine sa cred ca a mai trecut un an. Este al doilea articol de acest gen pe care il scriu de cand am lansat blogul. La mai multe, zic 🙂

M-am asezat la birou si am deschis aceasta ciorna in care vreau sa fac un rezumat al calatoriilor din 2018. Imi dau seama ca nu-mi amintesc. Stiu ca am calatorit si anul acesta destul de mult si ca acum, pe final de an, simt nevoia sa pun putin frana intrucat am senzatia ca totusi a fost prea mult. Dar in fond, ce este prea mult? 🙂

Hai sa fac o incercare si sa astern pe hartie amintirile create anul acesta.

Stiu ca am inceput cu Atena. Care apropo, mi-a placut la nebunie. Am continuat apoi cu Italia – Napoli si Coasta Amalfi (Pompei, Positano, Sorrento, Amalfi, Ravello, Capri). Daca aveti ocazia, urcati pe un vulcan activ. Senzatia este minunata, dar nu poate fi explicata in cuvinte. Pare ceva ireal.

Pentru ca vara nu pot sta fara soare si mare, am ajuns in Rhodos. Am imbinat aici leneveala cu vizitatul si a fost de vis.

In septembrie am zis sa inchei vara si cum altfel, decat cu un sejur tot in Grecia, dar in Corfu de data aceasta. Am stat in Gouvia, nu recomand. Am ajuns in Paleokastrita si mi-a placut foarte mult, insa apa era extraordinar de rece, iar plaja mult prea mica. La ora pranzului au inceput sa soseasca autocare cu turisti si parca devenisem claustrofoba, asa ca am plecat. Am ajuns in Glyfada. Daca as mai ajunge vreodata in Corfu, cu siguranta as sta in Glyfada. Plaja imensa, nisip extra-fin, apa limpede si albastra. A fost perfect. Acum realizez ca nu am scris nimic pe blog despre Corfu, deci iata un to-do pentru acest final de an.

In octombrie am vizitat Budapesta, care este un must-see pentru oricine. Tot in octombrie, am ajuns in Mondsee (Austria), cu munca ce-i drept, dar mi-a placut oricum.

Cred ca am vizitat ceva si in Romania…a, da…am ajuns in Delta pentru prima data si am fost si la Cheile Zanoagei. Mai era ceva oare? Ah, da, era sa uit. Am vizitat Alba Iulia, Castelul de Lut si Cisnadioara (inca doua to-do-uri).

De data aceasta, chiar am terminat lista 🙂

Deci cum am stat in 2018? 4 vizite in Romania si 4 in strainatate. Deloc rau, zic eu 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: