Tu cum imortalizezi momentele speciale?

Atunci cand calatoresc, aparatul foto este un articol nelipsit din bagajul meu.

Ma ajuta sa imortalizez acele privelisti care-mi taie respiratia. Cele care par ireale, in culorile toamnei sau care evidentiaza azuriul marii.

Oricand ceva imi atrage atentia, un monument, un castel, o mare sau arhitectura deosebita a unei cladiri, valtoarea orasului si agitatia sa, ma opresc de fiecare data sa admir locul si absolut de fiecare data voi imortaliza momentul in cel putin o fotografie care sa-mi aminteasca peste ani si ani de locurile minunate in care am fost.

Am o placere deosebita, atunci cand revin acasa, sa descarc fotografiile realizate, sa le parcurg pe fiecare in parte, sa ajustez culorile in cazul celor care imi plac, sa le sterg pe cele care nu au iesit bine si, cel mai important, sa retraiesc momentele din poze.

O alta placere este aceea de a despacheta si a pune deoparte toate suvenirurile achizitionate: pentru mine, pentru cei dragi si pentru colegi. Pentru mine, intotdeauna voi cumpara cate o esarfa viu colorata in culori ce-mi vor aminti de strazile orasului, dar si o cana gravata cu principalele obiective turistice, pe care le-am vizitat in prealabil, fara doar si poate.

Din fiecare calatorie in care ma aventurez, ma intorc cu amintiri si pentru cei dragi: magneti, cani, prosoape de bucatarie, vederi sau alte obiecte personalizate care sa-i bucure si pe cei de acasa. Si apoi, bineinteles, vine momentul cand daruiesc. Bucuria celor din jur cand primesc o parte din fericirea mea este nepretuita.

Cum ar fi daca am putea accesoriza tot ce ne inconjoara cu aceste momente speciale din viata noastra? Cum ar fi sa putem oferi cadouri personalizate celor dragi inspirandu-i sa calatoreasca? Cadourile ar deveni atat de personale, parte din viata ta ca probabil nu te-ai putea hotari pe care sa-l oferi si pe care sa-l pastrezi doar pentru tine 🙂 Si ghici ce…il vei putea realiza in oricate exemplare vei dori.

Cred ca gravatorul laser BCL-0503MU dezvoltat de Colop Romania te va ajuta sa dai viata calatoriilor tale si sa-i inspiri pe cei dragi. Poti personaliza o sumedenie de materiale, cum ar fi lemnul sau metalul, iar suprafata ocupata este minima, astfel ca il poti amplasa pe un simplu birou.

bcl-0503mu-1

Si apoi…iti vei lasa imaginatia sa o ia razna…vei realiza cadouri unicat pentru fiecare persoana din viata ta si pentru tine.

Tu ce cumperi din locurile minunate in care mergi? Ce cumperi pentru tine si ce cumperi pentru cei dragi?

Disclaimer:

  • Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.
  • Poza din header face parte din arhiva personala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s