2017, un an al calatoriilor si al descoperirilor

Am calatorit destul de mult, planificat, dar si neplanificat. In Romania, dar si in strainatate. Singura, dar si insotita de persoane dragi.

Acest articol este ca o retrospectiva. Privesc in urma, zambesc si sper ca 2018 sa fie cel putin la fel de bogat in calatorii ca 2017.

Intotdeauna spuneam ca nu eu nu am niciun hobby sau pasiune. Oricat ar suna ca un cliseu (in fapt, cui nu-i plac calatoriile?), mi-am descoperit pasiunea in urma nu cu mult. Si de atunci incerc sa o hranesc cat pot de mult. Nu atat de mult pe cat mi-as dori, insa nu ma pot plange. Iata deci ce a insemnat 2017 pentru mine:

2018 incepe incet-incet sa prinda contur, insa nu divulg momentan nimic 🙂 Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in incercarea de a descoperi lumea. Sper ca 2018 sa va aduca si voua multe bucurii si impliniri.

 

 

2 gânduri despre „2017, un an al calatoriilor si al descoperirilor

  1. Iar pentru mine a insemnat:3 zile la Sofia,wekend la Bergamo in Italia,wekend bisericile fortificata Transilvania cu vizita la Viscri,wekendla Voineasa,wekend la Lainici,tturism medical Tekirghiol,o zi la Balcic,Wekend pe Valea Prahovei,o zi la manastiri in Dobrogea ca Dervent,o zi in Campia Boianului,wekend prin Bucuresti cu vizitarea palatului Sutu ,Patriarhieisi a mai multor biserici,Wekend in Serbia la podgoriile si cramele sarbesti circuit pe Transalpina,,o zi la culelesi conacele din Oltenia respectiv Maldaresti si manastirea Hurezi,5 zile la Tusnad,7zile prin judetul Botosani cu muzee si manastiri,4 zile prin Maramures si poate am mai sarit vreun wekend dar anul se va incheia tot plecata pe defileul Jiului cu tot ce presupune plus imprejurimi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s