Pe platoul de filmare Popeye

In Popeye Village am ajuns intr-una din zilele petrecute in Malta. N-am stiut decat cand am ajuns acolo ca era de fapt chiar platoul de filmare al celebrului film Popeye, in care a jucat regretabilul Robin Williams.

Locul a fost construit in 7 luni, in anul 1979 si a fost platoul de filmare al musical-ului Popeye.

Pe cand citeam despre Malta si imi faceam lista cu ce ar fi de vazut, am gasit si Popeye Village. Nu am insistat sa citesc despre loc, mi-au fost de ajuns pozele vazute. Parea un sat viu colorat, asezat pe malul marii. Musai trebuia sa ajung aici, avea doar toate calitatile: apa si culoare 🙂

Ne-am oprit aici dupa o scurta vizita pe insula Comino. Am platit taxa de intrare (in jur de 14 euro), taxa ce includea o vedere, precum si o poza facuta la fata locului. Apoi, dupa ce am trecut de casuta-ghiseu, am intrat incet-incet in lumea filmului.

Totul in jur  era o poveste. Casute din lemn frumos colorate, spectacol cu Popeye, Olive si Bluto, lacul de un turcoaz ametitor. Am asistat chiar si la o nunta. Tocmai soseau ospectii la petrecere, mai exact.

Ne-am asezat la restaurantul satului, unde am baut un suc si am admirat peisajul. Am facut multe poze, din diferite unghiuri, pentru ca mi se parea ca oricat de putin imi schimbam pozitia, alta ipostaza a locului mi se arata si nu puteam rata ocazia de a imortaliza momentul. Am intrat in casute care erau amenajate destul de rustic, exact asa cum s-a jucat in ele in 1980 .

Recomand cu caldura acest loc celor ce sunt in vizita prin Malta. Este cu totul deosebit. Asa cum este prezentat si pe site, este un loc „for the young and for the young at heart”.

Enjoy!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s